jin

18 jaar

De jin maken zich stilaan klaar om leiding te worden. Maar even goed is dit een jaar om jezelf en je groep beter te leren kennen. Bij de jin mag het al eens wat chiller. Als apotheose en afsluiting van hun scoutscarrière als lid gaan de jinners op buitenlands kamp naar een door hunzelf gekozen bestemming.

Contact: jinleiding@krikobea.beLaatste berichten:

rommelpot jin 12 november 2018Guten tag beste jinners!

Afgelopen zondag was een pareltje van een activiteit. Een geweldig eet festijn als bedanking voor de halloweenfuif! We hebben eens getest hoeveel eten wij naar binnen kunnen spelen op een zondag namiddag. Het heeft ons bloed, zweet en tranen gekost om zo veel mogelijk te eten maar tot onze grote spijt is het niet gelukt om alles op de krijgen L misschien lukt het ons ooit als de andere toen niet aanwezige Djinners ons komen helpen!

Het was de meest intensieve activiteit in de geschiedenis van JIN Kriko-Bea. We zijn maar liefst 3x moeten rechtstaan uit de zetel (wablief?!). 2x om frituurhapjes uit het frituurmachien te halen en 1x voor onze (vanaf nu wekelijkse) VOETBALTRAINING. Inderdaad jullie horen het goed! Onze trainer is de enige echte Wuot Vondacrous, een echt voetbal talent dat onze shot-kunsten nog zal bijschaven. We zijn al echte talenten, vooral Fien want zij kan het nog combineren met zotte dansmoves, maar ZELFS wij kunnen nog beter. Hier is even een samenvatting van de training van vorige week:

Hoe hou je een bal in de lucht

Stap 1: zet uw rechter voet (of linker, werkt soms ook) een stap vooruit.

Stap 2: laat een andere persoon de bal naar u shotten.

Stap 3: de rest gaat gewoon vanzelf, geen mop hoor.

Tegen volgende week moet iedereen dit kunnen, anders kunnen we niet verder met onze training. Als u vragen heeft kan u die altijd stellen aan onze trainer.

Geloof het of niet maar we zijn ook semi-nuttig geweest tijdens het eten! We hebben eens overlopen wat we allemaal zouden kunnen doen om nog meer moneyz te kunnen inzamelen voor ons kamp. Er zijn al heel veel toffe ideeën op tafel gegooid maar laat jullie fantasie de vrije loop voor nog extra ideeën! Dan kunnen we eindelijk de free stuff van de Tiense winkeluitbaters gaan ophalen. Vergeet ook niet om de ‘JIN te huur’ affiche zo veel mogelijk te verspreiden want
~ werkjes komen niet uit de lucht gevallen ~ Wuot Vondacrous, 11/11/2018

DAN NOG EVEN EEN IETS SUPER MEGA BELANGRIJK: vergeet jullie zeker niet in te schrijven via mail voor het groepsweekend (dat al binnen 2 weken is, joepieeee!!). Dit moet zeker voor volgende week maandag gedaan zijn!
Easter egg: stuur zo snel mogelijk ‘frituurolie’ naar ons jingesprek om te checken wie de rommelpot wel degelijk leest.

Tot de volgendeeee!!!!!

Agenda:

Zondag 18/11: gewone vergadering
23/11-25/11: groepsweekend
zondag 2/12: laatste gewone vergadering van het jaar, leden mogen kiezen wat we gaan doen!
vrijdag 7/12: schaatsen

Rommelpot jin 29 oktober 2018Gegroet allerleukste jinners!!!

Hier zijn we weer met een gloednieuwe rommelpot! Hopelijk zijn jullie allemaal wat uitgerust van de fuif, dan kunnen we weer verder doen met hyperactieve springkonijnen te zijn in plaats van zombies met ochtendhumeur.

Halloweenfuif was natuurlijk een top editie! Ondanks dat véro 1030 euro kwijt was, de politie zich als kleuters gedroegen, er in de wc’s een frisse spauwgeur hing, de dj niet kon draaien in het begin, de tap plots alleen maar slechte pintjes kon tappen,... waren er ook wel wat positieve puntjes zoals de sublieme kriko cocktail (waar wij toch ooh zo veel van gedronken hebben), de goeie hamburgers, hondjes ontmoeten, het geld dat was opgegeten door het bankautomaat weer terug krijgen op maandag (hopen we toch), de massale opkomst van de mensen die graag veel drinken, de dikke moneyz die we gemaakt hebben,... wees trots op jezelf want iedereen heeft het suuuper goed gedaan!!!

Nu dat de halloweenfuif achter de rug is en dat het eindelijk vakantie is (voor de meesten onder ons dan toch hihi) kunnen we eindelijk stoppen met stressen en zijn we niet meer super mega arm joepieeeee!!! Nu nog wat werkjes erbij knallen en we kunnen er een vet kamp van maken dus hier is speciaal voor jullie een aanmoediging van een pinguin:

 

 

 

 

 

 

 

Hier is nog een super mega moeilijk spelletje om af te sluiten, tot volgende weeeeek!!! Xxx

WIE IS HET?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: het is niet Pelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: het is iemand van Kriko Bea.

 

 

 

 

 

 

 

Tip: komaan he mannen, haarkleur zegt genoeg.

 

Tip: het is misschien een van de Driezen. Maar echt misschien he.

 

Agenda:

Zondag 4/11: werkje voor kamp (check het document met de werkjes voor de uren!)
zondag 11/11, 14u-17u30: vergadering @rakkersveld
zondag 18/11, 14u-17u30: vergadering @rakkersveld

Rommelpot jin 15 oktober 2018Dag djinners,

Niet 1x, niet 2x, maar maar liefst 3x kwamen de meeste van ons samen dit weekend. Het ene moment om te werken, het andere moment om de bandjes uit te delen en nog een ander moment om lekker gezellig in de pick-up te hangen. Nog 2 weken en dat is het zo ver, de Halloweenfuif is in aantocht. Het zweet staat bij iedereen op het voorhoofd, het okselzweet begint zelfs harder te rieken dan de suikerfabriek en zelfs de altijd chille guus zit met een ei in zijn broek. Maar nog even volhouden en dan is het klaar. Na de fuif gaan we hopelijk kunnen oogsten wat we gezaaid hebben. De leiding heeft al zotte plannen in petto en ook wij popelen van ongeduld om die activiteitendoos van pandora te openen voor jullie.

Dus bijt allemaal nog even op die tandjes en haal je beste verkoopskills boven, de bandjes moeten de deur uitvliegen (of we zitten met een financieel probleem lol) . Probeer dus vriend, vijand, buurvrouw, crush en Partyka te overtuigen om naar ons boitfestijn te komen. Elke kaart de deur uit, is een extra rondje op café op kamp (Cola uiteraard, we zetten hier niet aan tot drankgebruik xoxo). In welk café dat gaat zijn hangt volledig van onze fuif af. Des te meer verkochte kaarten, des te fancier is de eindbestemming.

Volgende zondag is het een uiterst belangrijke vergadering want dat gaan we eindelijk onze geheime nieuwe cocktail ontwikkelen, dus wees allen welgekomen om samen ons goddelijke drankje te brouwen. Dit moet het optimum van ons feest worden en vereist daarom een hele zondag 100 procent toewijding en concentratie, naast het kleine werkje dat we moeten doen :p Kom dus allen af met jullie creatieve geest en haal de grootste alcoholieker in jullie naar boven.

Soit, vrienden, vergeet gewoon zeker niet om deze zondag allemaal naar de MANEGE te komen voor de outletbeurs. We kunnen daar nog een laatste hand leggen aan de definitieve acties van de Halloweenfuif en zo met vertrouwen de langste nacht van ons leven van 28 op 29 oktober ingaan. Misschien dat we zondag ook al eens kunnen nadenken over een quiz, tombola of bingo avond, want we mogen die Tiense winkeluitbaters toch niet teleurstellen, die ons heel graag free stuff wouden aanbieden.

Tot slot, voor deze zondag. Wees allemaal op tijd. Het werkje begint om 9 uur stipt en eindigt rond 6 uur. Kunnen jullie dan ook allemaal jullie cakes en gebakjes meepakken zodat we daar nog wat extra winst uit kunnen halen?? Dit werkje gaat ons, op de Halloweenfuif na, het meeste geld opleveren!!! Dus teken liefst allen present die op het blad staan.

Easter Egg: stuur zo snel mogelijk ‘Check’ naar ons jingesprek om te checken wie de rommelpot wel degelijk leest. Tot zondag

Guus, Veronique en Wout

Zondag 21 oktober, 9u-18u: Outletbeurs in de manege + bandjes verkopen + brainstormmoment

Zaterdag 27 oktober: Werkje in de Goetsenhoven!! Iemand die graag wilt gaan??

Zaterdag 27 oktober: HALLOWEENFUIF, allen aanwezig om 15 uur !!!!!!!!

Zondag 5 november, 14u-17u30: vergadering @rakkersveld

Rommelpot Jin 2 oktober 2018Liefste schatjes,

 

Vandaag zijn we blij want onze schoenen, sandalen en petjes zijn zwart.

Boterham schimmel ebola is niet lekker maar deze ajuin stinkt naar Wout.

Roos is Vero of blauw is smurf.

Guus heeft niks.

Komkommers en wortelen zijn fruitmand maar loopstok sport slapen.

 

Zo mogen we de rommelpot spijtig genoeg niet schrijven L

 

Oeleboele was zeer nice! Iedereen was een scheef de ene iets schever dan de andere (Guus).

Zeker voor herhaling vatbaar! #halloweenfuif

En natuurlijk ook wij doorheen het jaar en op jinkamp!

 

Maar daarvoor moeten we nog sponsors zoeken en werkjes doen.

Anders kunnen we geen arizona en bier kopen!

Dus WERKEN!

En dan op jinkamp genieten!

 

We willen een fancy reis maken voor jin kamp en de leiding ziet het ook zitten!

Dat wordt nice!!!!!!

 

We hebben de advertentie borden geschilderd => doen we goed!

 

 

 

 

 

 

Agenda:

 

7 oktober : gewone vergadering

14 oktober : gewone vergadering

19 oktober: dag van de jeugdbeweging

21 oktober 8u-17u: werkje -> manege Tienen

2 november : werkje

3 november : werkje

4 november : werkje

Avond van 4 november: werkje

Rommelpot Jin 18 septemberDag beste Jinners,

Eindelijk het begin van het leukste scoutsjaar, het jinjaar. Een tijd van zalige vergaderingen, een topvakantie, maar ook werkjes.

Om jullie al wat in de mood te brengen, kan je op deze kaart kunnen vol detail aanduiden welk land jij verkiest als kampbestemming. Maar des te chiquer de bestemming, des te meer we zullen moeten werken.

 

Eerste werkje op de agenda:  De super awesome Halloweenfuif.

 

Nu is het misschien ook het perfecte moment om jullie leiding aan jullie voor te stellen.

 

Als eerste heb je iemand waar je niet naast kan kijken, ze heeft vurige haren.

Véronique

 

Dan heb je als tweede de man die geen nee zegt tegen een 2de jaar jin.

Wout

 

En als laatste heb je de super speterende leiding.

Guus

 

Agenda:

23/09/'18: Startdag (vergeet jullie medische fiches niet.) Rakkersveld 14.00 tot 17.30.

30/09/'18: Gewone vergadering/ zoeken naar sponsors. Rakkersveld 14.00 tot 17.30.

7/10/'18: Gewone vergadering. Rakkersveld 14.00 tot 17.30.
Activiteiten:

er zijn geen activiteiten gekend


De leiding van de jin:

Veronique Avermaete

Veronique Avermaete

Totem: Felle Ekster

In leiding bij : Jin

Guus Nagels

Guus Nagels

Totem: Golden Retriever

In leiding bij : Jin

Wout Vandecruys

Wout Vandecruys

Totem: Levendige Agoeti

In leiding bij : Jin