welpen

Rommepot Welpen 2 oktober 2018

Haaallooooo welpen!

We hebben nu al 2 vergaderingen gedaan. Eerst was er de startdag,  maar het regende superhard. De leiding begon al bang te worden dat jullie niet zouden durven komen. Maar jullie zijn natuurlijk allemaal stoere welpen en lieten jullie niet afschrikken door een beetje regen. (Wij zijn de Chiro niet). Jullie kwamen met superveel en we moesten al op elkaar gaan zitten om in het lokaal te passen.

Deze zondag was er dan de gekkehoeden vergadering. En we hebben de gekste hoeden gezien. Ze zagen er bijna even gek uit als deze gekke hoeden.

Ook de volgende weken staan er leuke vergaderingen te wachten. Een van deze vergaderingen is de breng-je-vriendjes-mee vergadering. Dus begin maar al met zoeken naar iemand die je kan meebrengen. Vraag aan je klasgenootjes, vrienden van een andere hobby, buren, neven en nichten,… Tot dan!

Groetjes van Bagheera,Baloe,Kottick,Rikki-tikki-tavi en Jacala

 

Foto’s:  Dit jaar hebben we een fotoalbum van de welpen. Hier zullen regelmatig foto’s in verschijnen van onze vergaderingen en weekends. Je vindt het hier: https://photos.app.goo.gl/WwfwohCc4imPDrMx6

Medische fiches: Wij hebben nog steeds heel wat medische fiches nodig! Meer info in het algemeen bericht.

 

 

Agenda

Zondag 7 oktober: vind-je-nest-vergadering. Jullie komen op deze supercoole vergadering eindelijk te weten in welk nest jullie zitten. Van 14:00-17:30 op het Rakkersveld.

Zondag 14 oktober: Breng-je-vriendjes-mee vergadering.  Breng allemaal een vriendje of vriendinnetje mee op deze zondag. Van 14:00-17:30 op het Rakkersveld.

Vrijdag 19 oktober: Dag van de jeugdbeweging. Op deze dag gaan alle leden van een jeugdbeweging in uniform naar school. En onze scouts mag zeker niet onderdoen voor de Chiro of KSA! Dus doe op deze vrijdag allemaal jullie scoutspull (en das) aan.

Zondag 21 oktober:  Legervergadering. Afspraak aan het Rakkersveld, van 14:00 tot 17:30. Ingerukt, Mars!

 

 

Datums om in het oog te houden:

 

  • 23-25 november: Groepsweekend
  • Vrijdag 21 december: kerstfeestje
  • 22-24 februari: Belofteweekend
  • 17-19 mei: 3de weekend
  • Kamp: coming soon