welpen

rommelpot welpen 29 april 2019

Heeey de Welpeeeuh! *KLIK* Ziezo, nu heb ik een foto getrokken van iemand die de rommelpot leest, dat was de laatste op mijn lijstje. Tijdens het fotospel hebben we nog veel andere foto’s gemaakt. Het team van Linde, Nette, Ybe en Fien heeft gewonnen (proficiat!), maar alle teams hebben mooie foto’s gemaakt. Zo moesten we bijvoorbeeld een foto maken van… “Iets vies” “Iets rood”

“een groot beest” “Het andere team”

Volgende week is er geen vergadering en de week daarna wel. Maar over 3 weken is het pas echt feest, want wij gaan het jaar afsluiten met een MEGA-FANTASTISCH10/10-KEICOOL-WEEKEND. En het thema van het weekend iiiiiiisssss…… Hawaï! Dus zoek maar al naar uw zonnebril, parasol, surfplank, bloemenketting en strandstoel. Alle info over het weekend staat bij de agenda, maar je mag uw mama en papa dat laten lezen want jij hebt al genoeg gelezen in deze rommelpot. Vergeet vooral niet in te schrijven!

Agenda
Zondag 5 mei: Geen vergadering want de leiding is op leidingsweekend
Zondag 12 mei: Zonnige- zondag-vergadering, we gaan nog eens goed bruinen voor we naar Hawaï vetrekken volgend weekend. 14:00-17:30 op het Rakkersveld
17-19 mei: Hawaï weekend. Dit gaat door in de lokalen van scouts Berg (Raymond Impanisstraat 2, 1910 Kampenhout) We spreken af om 19:00 aan het Houtemveld in Tienen om te carpoolen, we raden natuurlijk iedereen aan om mee te carpoolen. Wie toch rechtstreeks wil gaan wordt aan de weekendplaats verwacht om 19:45. Zet dit ook in de mail van de inschrijving. Het weekend kost 25 euro. Dit kan bij aanvang van het weekend cash betaald worden of via Payconic. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar welpenleiding@krikobea.be. Vermeld hierin ook of je vegetariër bent of andere dingen niet mag eten. Vermeld ook als je rechtstreeks naar de weekendplaats gaat. De deadline om in te schrijven is donderdag 16 mei.
Wat niet vergeten meenemen? • Matje, slaapzak, kussen en knuffel • Warme kleren en iets tegen de regen. (we hopen op warm weer maar je weet het nooit zeker) • Kids ID en eventueel medicatie (bij vertrek afgeven aan de leiding) • Jouw allermooiste zonnebril, strohoed, bloemenketting of iets anders Hawaïaans • Geen snoep • Geen speelgoed want dit kan alleen maar kapot gaan

Het weekend is meteen ook de laatste welpenactiviteit van het jaar. De andere takken hebben op zondag 19 mei nog een laatste vergadering: het Kubbtoernooi. Natuurlijk mogen de welpen nog na het weekend met hun ouders naar het Kubbtoernooi gaan. Alle info staat in het algemeen bericht.

30 juni-7 juli: KAMP