welpen

Rommelpot welpen 28 augustus 2018

HALLO, BONJOUR, GUTEN TAG, HEY, ALOHA, MARHABA, KON’NICHIWA WELPEN!

 

Het voelt alsof wij jullie in een eeuwigheid niet meer gezien hebben. Maar we zijn jullie nog lang niet vergeten, zeker niet na alle onvergetelijke avonturen die we op kamp beleefd hebben! Ik twijfel er niet aan dat jullie ook na het kamp volop genoten hebben van de vakantie en kan niet wachten om al jullie verhalen te horen. Maar lang wachten hoeft ook niet, want DE LAATSTE VERGADERING komt eraan! En amai, het gaat een specialleke worden! Om ons fantastisch jaar af te sluiten gaan we uit de bol gaan in…

 

 

Deze binnenspeeltuin in Linter is de perfecte plek om al jullie welpenvrienden nog eens terug te zien en helemaal los te gaan na een eerste week school.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Wanneer?

Zondag 9 september van 14u tot 17u30

Waar?

We spreken om 14u af aan de speeltuin zelf, de ouders mogen hun kinderen ook daar om 17u30 weer komen ophalen. De ouders die zelf niet kunnen rijden naar daar of waarvan de kinderen normaal te voet naar de scouts komen, sturen een mail naar welpenleiding@krikobea.be . De leiding zorgt dan voor vervoer.

Het adres: Sint-Truidensesteenweg 139, 3350 Linter

 

 

 

 

Wat meenemen?

Wij vragen €2 inkom voor de speeltuin. Vergeet ook zeker je goed humeur en scoutshemd niet!

JJJJJOm die paar dagen vakantie nog volop te benutten, heb ik een supermoeilijke woordzoeker uitgekozen. Laat die hersenen maar werken!

AGENDA

9 september: laatste vergadering in Pretland

16 september: overgang naar het volgende scoutsjaar

23 september: startdag van het scoutsjaar 2018-2019