welpen

rommelpot welpen 14 mei 2019

Heeeeeeey Welpen

Wat voor een fantastische laatste vergadering hebben we gehad??? De handtekeningen verzamelen van de helden, op de foto met de helden, rijden in een super lange gocar! Er zijn zelfs enkelen die gegrimd zijn, of een leuke haartooi bedacht hebben. Wij hebben super hard genoten van deze laatste vergadering!!!
Maar nu nog beter nieuws!! Dit weekend is het weekend, en omdat jullie de leiding verslagen hebben in 5-tegen-allen zijn wij jullie zaterdagavond een hawaï-themed feestje verschuldigd. En dat zal er ook komen. Op de planning staan buiten dat feestje nog meer super coole activiteiten gepland. Dus ga alvast maar op zoek naar een strooien rokje, of een hawaï hemdje met bloemetjes, want er zal een vakantie sfeertje in de lucht hangen, met andere woorden : als je niet kan komen mis je het beste welpen weekend uit de hele welpen geschiedenis.
Na dat weekend zien we elkaar helaas niet meer ☹. Tot het kamp, wat er stilaan dringend aan zit te komen, over 2 weken krijgen jullie te horen wat het kampthema is, wij staan al vast te popelen om het met jullie mee te delen.
Groetjes de Welpenleiding
P.S. Hier nog onze mooie met de helden

Zo beste welpen, dit was de super coole rommelpot. Als je nog is onze toffe vergaderingen wilt herbeleven kunt je altijd naar de foto’s gaan kijken op onze google photos album: https://photos.google.com/share/AF1QipNiwJ04rUegukpmk4KaORN1ZTuMqIMKF4ALzoIQ2QlzcbDZs 1HCY5HcLSZdk8dc3g?hl=nl&key=YzNLelBmUldwNzlGVFZ0cTBuZlhhZDZ4TVVwY3d3
Agenda
17-19 mei: Hawaï weekend.
Dit gaat door in de lokalen van scouts Berg (Raymond Impanisstraat 2, 1910 Kampenhout) We spreken af om 19:00 aan het Houtemveld in Tienen om te carpoolen, we raden natuurlijk iedereen aan om mee te carpoolen. Wie toch rechtstreeks wil gaan wordt aan de weekendplaats verwacht om 19:45. Zet dit ook in de mail van de inschrijving. Het weekend eindigt zondag om 11:30 op de weekendplaats.
Het weekend kost 25 euro. Dit kan bij aanvang van het weekend cash betaald worden of via Payconic. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar welpenleiding@krikobea.be. Vermeld hierin ook of je vegetariër bent of andere dingen niet mag eten. Vermeld ook als je rechtstreeks naar de weekendplaats gaat. De deadline om in te schrijven is donderdag 16 mei.
Wat niet vergeten meenemen?
• Matje, slaapzak, kussen en knuffel
• Warme kleren en iets tegen de regen. (we hopen op warm weer maar je weet het nooit zeker)
• Kids ID en eventueel medicatie (bij vertrek afgeven aan de leiding)
• Jouw allermooiste zonnebril, strohoed, bloemenketting of iets anders Hawaïaans
• Geen snoep
• Geen speelgoed want dit kan alleen maar kapot gaan

Het weekend is meteen ook de laatste welpenactiviteit van het jaar. De andere takken hebben op zondag 19 mei nog een laatste vergadering: het Kubbtoernooi. Natuurlijk mogen de welpen nog na het weekend met hun ouders naar het Kubbtoernooi gaan. Alle info staat in het algemeen bericht.

30 juni-7 juli: KAMP