kapoenen

Rommelpot Kapoenen 2 oktober 2018

Hey allerschattigste kapoentjes

 

De vorige 2 zondagen waren wij als leiding super blij om zoveel nieuwe gezichtjes te zien die samen met ons kwamen ravotten. Voor de nieuwe kapoentjes was het waarschijnlijk ook een beetje wennen omdat het een hele nieuwe omgeving was maar we zijn er zeker van dat er al veel nieuwe vriendjes zijn gemaakt. We hebben er zeker en vast van genoten dat jullie met zoveel waren en altijd super goed meededen met al onze super coole spelletjes.

 

Hopelijk hebben jullie ons (en onze namen 😉) ook al een beetje beter leren kennen. Maar daar twijfelen we eigenlijk niet aan na de supertoffe vergadering van 2 weken geleden waarbij we (ondanks het slechte weer) allemaal coole spelletjes hebben gespeeld om tips te verzamelen over de leiding.

 

We hopen ook dat jullie van het ladderspel hebben genoten van afgelopen zondag. Hierbij moesten we elkaar uitdagen en samen spelletjes spelen om hoger op de ladder te geraken. Hierbij hebben jullie hopelijk ook elkaars namen wat beter weten te onthouden. Maar geen nood als dat niet zo is (de leiding kent ze ook nog niet allemaal) er komen nog genoeg vergaderingen waarbij jullie ze wel kunnen leren kennen!

 

Tot volgende week!!!

Nala, Toto, Gigi, Rikki en Petro

 

Agenda:

7 oktober: Gewone vergadering

14 oktober: Gewone vergadering

19 oktober: Dag van de jeugdbeweging

3-4 november: Ons eerste weekend! Meer info volgt later!