kapoenen

rommelpot kapoenen 18 februari 2019

Hallo liefste kapoentjes

Zondag was het weer eens mooi weer en hebben we de hele namiddag lekker warm in de zon kunnen spelen. Ik ben heel blij dat het terug warmer wordt, zodat we nog meer kunnen buitenspelen in het zonnetje. Volgens mij kijken alle kapoenen al uit naar de warme dagen en de zomer!

Zondag hebben we het grote gsm spel gespeeld (gelukkig waren het geen echte) De kapoenen hebben laten zien hoe goed ze kunnen handelen en dat ze veeeel sneller zijn dan de boemannen! Sommigen hadden zelfs meer dan 10 gsm’s op het einde van het spel!

Nu dat alle leiding terug is na hun examens wordt het misschien tijd om ze nog beter te leren kennen. Ik zal daarom een geheimpje vertellen over de leiding:

Petro eet heel veel en heel graag, dat hebben jullie zeker al gezien op weekend en bij de vieruurtjes. Er is maar één ding dat Petro niet eet en dat is chocolade. Dus heeft de andere leiding een plan bedacht….. op weekend gaan we alleen maar chocolade eten!! Zo kan Petro eindelijk op dieet gaan.

Nala slaapt heeeeeel veel en is altijd moe! Wanneer ze heel even gaat liggen valt ze onmiddellijk in slaap en opstaan is moeilijk, meestal geraakt ze pas ’s avonds uit haar bed.  Ook hier hebben we een oplossing voor op weekend. We gaan 100 wekkers verstoppen in Nala haar slaapzak zodat ze zeker opstaat.

Gigi lacht teveel, ze stopt nooit met lachen. Gigi lacht ook heel erg luid! In het begin vonden we dat heel leuk, maar als we serieuze spelletjes spelen moet ze ook kunnen stoppen met lachen. Het plan voor op weekend is om haar mond dicht te plakken wanneer ze niet meer mag lachen.

Toto heeft altijd de hik, zelfs als hij slaapt! Hierdoor kan niemand slapen. Op weekend hebben we hulp nodig van alle kapoenen om Toto vaak te laten verschieten zodat zijn hik verdwijnt.

Rikki is niet zo handig, ze laat bijna alles vallen. Ondertussen heeft ze al 15 borden, 24 glazen en 3 kannen stuk laten vallen. Tijdens het weekend gaan we lijm op Rikki haar handen kleven zodat alles wat ze vastneemt niet meer kan loslaten!

Nu dat jullie dit weten over de leiding zijn jullie nog beter voorbereid op ons weekend!!

Tot zondag!

Groetjes Nala, Petro, Gigi, Toto, Rikki en Asjra

 

AGENDA:

Zondag 24 februari: gewone vergadering

Zondag 3 maart: gewone vergadering

Zondag 10 maart: gewone vergadering