kapoenen

rommelpot kapoenen 1 april 2019

Hey liefste kapoentjes,
Zijn jullie al een beetje bekomen van het weekend? Hebben jullie al een beetje kunnen bij slapen? Missen jullie het lekkere eten en de leuke momenten niet te hard? Wij wel hoor ☹, zoals bijvoorbeeld de filmavond of het kasteel bouwen? Want geef toe dat was toch SUPER leuk! Na deze week duurt het weer even voor we elkaar terug gaan zien…

Afgelopen zondag (31 maart), was het ook weer heel leuk! Jullie hebben jullie van jullie sterkste kant laten zien, voor de kapoen der kapoenen te worden! Zoals jullie weten waren er verschillende opdrachten, zoals nageltje klop, touwtrekken tegen Toto en zolang mogelijk blijven hangen aan een balk! We kunnen nog steeds niet geloven dat onze kapoentjes ZOOOO sterk zijn! Dat hebben jullie nog maar eens bewezen bij de rugby tegen de welpen, maar we zijn helaas wel niet gewonnen (de welpen spelen vals).

De volgende keer dat we jullie terug zien is op Pasen (21 april) zelf. Dan gaan we samen paaseitjes rapen, JIPPIEEEEE! Dit duurt wel geen hele zondag, enkel van 14u tot 15u. Omdat dit nog een heel tijdje is kunnen jullie goed uitslapen, volop uitkijken naar Pasen en goed oefenen op het vinden van eitjes!

Zoals jullie misschien wel gemerkt hebben was het gisteren 1 april, hopelijk hebben jullie veel mopjes kunnen uithalen en zijn er niet teveel mopjes met jullie uitgehaald 😉.
ENNNN, hebben jullie het gehoord van de bakker?!

Hij is gebeten door een tijgerbrood!
HAHAHAHAHAHA!!
Lieve groe(n)tjes
Toto, Petro, Nala, Rikki & Gigi

AGENDA:
7 april = GEEN vergadering
14 april = GEEN vergadering
21 april = paaseierenraap → 14u-15u
28 april = gewone vergadering → 14u-17u30