jonggivers

rommelpot jonggivers 7 januari 2019

Liefste jonggivers en jonggiverinnen,

Waar zal ik mijn nieuwjaarsbrief beginnen?

Ik zal starten met een aantal rijmende zinnen, zodat ik jullie aandacht alvast kan winnen.

Ik ben niet goed in rijmen, maar ga deze rommelpot toch zo aan elkaar proberen lijmen.

Alstublieft, lach mij niet uit, anders een heel kamp lang beschuit. Oei oei het begint hier al op niet meer veel te trekken, dus ik ga het niet meer zo lang rekken.

Wat wou ik nu weer zeggen? Ahja ik wou jullie mijn goede voornemens uitleggen!

In twee duizend negentien, is mijn hemd en das altijd te zien. Zo moet ik niet meer pompen en kan ik altijd pronken ( JA pompen rijmt vanaf nu op pronken!! )

Iedereen doet goed zijn best met alle spelen, dan kunnen we extra veel liefde ( in de vorm van 4uurtjes) uit delen.

Ziezo, dat zal al wel volstaan, we moeten ons ook niet te fel laten gaan. We houden het dit jaar met twee, en dat komt echt niet omdat ik het rijmen beu ben, neenee!!

 

Kusjes van jullie leiding die jullie heel graag zIEN

Jonas, Willems, Charlotte en FIEN

( applaus )

 

Nog een mededeling voor de derdejaars: jullie derdejaarsweekend gaat door van 15-17 maart. Het is nog eventjes, maar jullie kunnen onderling al eens brainstormen over wat jullie graag willen doen dat weekend.

 

Agenda :

 

13/1: STAPVERGADERING. We verzamelen om 9:30  op de Veemarkt in Tienen om van hieruit te vertrekken naar geheime plaats. Neem een lunchpakket, drinken en een klein centje mee. Alle ouders zijn ook van harte welkom om mee te komen stappen. Ouders die het zien zitten om leden te vervoeren naar de beginplaats zijn uiteraard ook steeds welkom. Het eindigt in de late namiddag, een concreter uur zal bij vertrek worden meegedeeld.

20/1: vergadering op rakkersveld van 14:00-17:30

27/1: vergadering op rakkersveld van 14:00-17:30

3 februari: gewone vergadering met achter een gezellige NIEUWJAARSRECEPTIE  met hapje en drankje