jonggivers

rommelpot jonggivers 4 februari 2019

Ello mega coole jonggivertjes

 

Ja ja die vergadering samen met de Givers. Wat was dat? Een quiz wel is waar ! Vond toch dat de jonggivers soms slimmer zijn dan de givers ze en veel leuker !! Ik wil de givers nu niet zwart maken hoor of weet je, toch wel!!! Jonggivers zijn veel cooler, booe de givers 😉 Maar daarna appart was het toch weer gezellig. Beetje roddelen over wie er al een liefje heeft, geen zorgen hoor jullie geheimen zijn veilig bij ons.

Ik hoop dat de nieuwjaarsreceptie gezellig was!!  Voor  jullie maar ook voor de ouders die er waren. Goed gedronken, goed gegeten? Wij vonden het zeer gezellig , ma toch een beetje boos ik had maar 1 lookbroodje L

Maar tis bijna zover het weekend komt dichter en dichter gelieve zo snel mogelijk in te schrijven! Want het thema is al bekend ze mensen. Hier een beetje verkleed tips. Het gaat zalig worden!!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenda

10/2: gewone vergadering

15/2-17/2: Weekend! –  Belofteweekend in thema Hells Angels. Het weekend gaat door in de lokalen van scouts Boutersem. We spreken 15 februari af aan de lokalen van Boutersem zelf om 20u, verkleed als een echte Hells angel. Het adres is Dorpsstraat 11, 3370 Boutersem. De prijs van dit weekend bedraagt 25 euro. Inschrijven kan door een mailtje te sturen naar jonggiverleiding@krikobea.be voor 13 februari. Zondag 17 februari om 11u is het weekend gedaan.

24/2: Gewone vergadering