jonggivers

Rommelpot jonggivers 29 oktober 2018

Beste JV’s,

Zoals jullie weten is het weer de tijd van het jaar om jullie meest enge kantje naar boven te halen: HALLOWEEN! Vorige zondag hebben we ons dan ook 100% gegeven om er zo griezelig mogelijk uit te zien. JEZUS wat waren jullie eng!! Van gestoorde professors vol met bloed tot kerstvrouwen des doods die verschrikkelijke liedjes zongen en dansjes deden waar je gewoonweg nachtmerries van krijgt. ( mopje!! Of niet? Of wel?). Het was alleszins een zeer geslaagde vergadering, waar we met volle teugen van de opbrengst van de ruiltocht hebben kunnen genieten!

Ook de vriendjes-dag was een groot succes! Samen met al jullie vriendjes hebben we er een toffe vergadering van gemaakt. Er was wel 1 klein probleempje: WAAR WAREN DIE VRIENDJES????!!!! Verloren gelopen, onzichtbaar geworden, ziek of vermist, achja we zullen het nooit weten! Volgende keer beter zegt.

Het aftellen naar ons eerste weekend kan ondertussen al beginnen. 23-25 november gaan we met heel de scouts op groepsweekend. Noteer deze datum dus alvast in jullie agenda. Meer info volgt nog en kan je vinden in het algemeen bericht. We kunnen alvast 1 ding verklappen, wij als jonggivers gaan in thema. En dat thema issssss….. LEGER! Trek die camouflage broeken, helmen en jassen al maar aan, rol een paar keer in de modder en maak je borst maar nat voor ‘operation jonggiver’.

Hieronder nog enkele mopjes om helemaal in de Halloween sfeer te komen:

-Waarom vliegen heksen op een bezem?
Omdat een stofzuiger veel te zwaar is

-Twee vampiers vliegen door de lucht. Zegt de 1 tegen de ander: “Lekker windje zeg!” Zegt de ander: “Zal ik er nog een laten?”

HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAH

ZOOO DAT WAS HET WEER VOOR DEZE ROMMELPOT

Kusjes

Fientje, Johny, Willy, Charly en Willem

 

AGENDA

Zondag 4 november 2018:  legend vergadering van 14h00 tot 17h30

Zondag 11 november 2018: legender vergadering van 14h tot 17h30

Zondag 18 november 2018: legenderste vergadering van 14h tot 17h30

23 – 25 november 2018: GROEPSWEEKEND, meer info in het algemeen bericht!