jonggivers

Rommelpot jonggivers 28 augustus 2018

Jooow Jonggivers!!!

Jullie dachten dat jullie van ons af waren he? ūüėȬ† Neeneenee nog niet! Ook jullie leiding is uit Jonginamo Bay kunnen ontsnappen, net zoals jullie hebben gedaan. Nu zijn we allemaal op vrije voeten, jeeej!

Maar achteraf gezien, viel ons verblijf in de gevangenis nog goed mee. Mooi weer, lekker eten, en er waren zelfs leuke activiteiten voor de gevangenen. En dan nog dat kampvuur de laatste avond, wow. Ik zou nog zoveel herinneringen willen ophalen, maar dat gaat spijtig genoeg niet. Want de politie is nog steeds naar ons op zoek. Dus we mogen zeker geen informatie verspreiden in een populair magazine zoals de rommelpot. Dus daarom is er deze fotocollage vol kampherinneringen, maar je moet er wel even achter zoeken om te herkennen over welk kampmoment het gaat. Zo blijven we undercover voor de politie.

 

 

 

 

 

 

Hoewel het uiterst gevaarlijk is, zullen we nog 1 keer afspreken voor een geheime laatste vergadering. De info over deze ontmoeting heb ik verborgen op een mysterieuze plaats waar niemand ooit zal kijken… De agenda

 

 

Agenda

Zondag 9 september  Laatste vergadering. Van 14:00 tot 17:30 op het Rakkersveld. De laatste keer samen met de oude groep en leiding dus zakdoekjes voor de traantjes zijn aangeraden.

Zondag 16 september  Overgang! 14:00 tot 17:30 op het Rakkersveld. De 3de jaars die overgaan nemen best extra kleren mee. En doen hun oudste kleren aan. Jullie komen deze zondag ook de nieuwe leiding te weten, spannend!

Zondag 23 september Startvergadering. Eerste vergadering van het nieuwe jaar met de nieuwe tak en nieuwe leiding.