jonggivers

rommelpot jonggivers 22 januari 2019

Halloha leukste tak van scouts krikobea,

We zijn het jaar al stevig ingevlogen met een aantal TOP^ vergaderingen, zoals gaan schaatsen op de grote markt van tienen gevolgd door een lekkere warme chocomelk (ps: Hoe leuk was da!! :o).

Na al dat verwennen hebben we tijdens de vergadering erna kunnen genieten van een heerlijke wandeling, waar het weer niet echt het beste was, maar we ons wel weer hebben geamuseerd! En dit dan weer afgesloten met, voor de meeste, een warme choco (ik begin mij toch zorge te maken over al die warme choco … :/).

Maar niet treuren, na al deze pracht vergaderingen volgen er alleen maar betere activiteiten. Zoals nieuwaars receptie, nog 2 weekenden (waarvan 1 voor de 3de jaars is), …

Helaas moet ik mededelen dat er nog 1 vergadering volgt waar niet alle leiding zal kunnen bij zijn (door hun examens of zoiets), maar iedereen is vervangbaar dus graag is een applaus voor de jin en Jef die ons in deze zware tijden hebben geholpen (KLAP KLAP).

MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR nu dat het nieuwe jaar begonnen is, spijtig genoeg nog niet met alle leiding, kunnen we al beginnen met het aftellen naar het OOOH ZO LEUKE jonggiverkamp!!!! Woooohoooo ik kan niet wachten om jullie strafexpeditie te geven!!! (maar helaas zijn jullie te braaf en gebeurd dat niet, toch?)

Goed, dit was het dan weer voor vandaag en ik hoop jullie allemaal volgende week terug te zien!!!!!!

 

Groetjes van Willem, Willem, Willem (dit is een mopje), Fien, Charlotte en niet te vergeten Jonas 😉

Doooeeeeii !!!!

Xxx

 

Agenda:

27/1: gewone vergadering op rakkersveld van 14:00 tot 17:30

03/2; gewone vergadering met achter een gezellige nieuwjaarsreceptie die begint vanaf 16:00

10/2: gewone vergadering waar zeker alle leiding terug zal zijn op rakkersveld van 14:00 tot 17:30

15/2-17/2: Weekend!!!! Verdere info zal nog volgen in de rommelpotten