jonggivers

Rommelpot jonggivers 1 april 2019

Hey hoi, hoi hey jonggivertjessss

Afgelopen zaterdag hebben we een mega toffe quiz gespeeld waar we de kennis en verbeelding op de proef hebben gesteld van onze jonggivers. Helaas was er 1 team beter dan het andere dus hebben we de prijs aan slechts 1 team kunnen geven (deze prijs was verbazend snel op, waar wij ons als leiding toch wel zorgen over maken :/ ).
Maar goed dat ter zijde hopen we natuurlijk dat diegene die examens hebben deze gaan knallen want dan kunnen ze uitgebreid rusten tijdens de vakantie want we gaan even geen vergadering hebben omdat het nu eenmaal vakantie is en jullie die wel verdienen natuurlijk!! 😉
Ga nu niet treuren omdat we even geen vergadering meer hebben, maar treur voor dit fantastisch scoutsjaar dat weer steeds korter bij het einde komt… Natuurlijk zijn er nog voldoende vergadering en andere leuke activiteiten EN HET ultieme jonggiver kamp 20182019 waar wij als leiding ons uiterste best gaan doen om een nog beter kamp samen te stellen dan alle vorige kampen die er ooit geweest zijn 😮 .
Natuurlijk omdat het paasvakantie is moeten er ook paaseitjes geraapt worden die door onze paashaas op de maan (quiz vraagje van de ses) gebracht zijn, en dat kunnen jullie allen komen doen 21 april van 14:00 tot 15:00 ( allemaal komen want wie wilt er nu geen lekkere chocolade!?).
Dit is dan weer het einde van mijn jonggiverdagboek en ik zie jullie graag terug bij het eitjes rapen!!!!
Veel liefs,
Je leiding die hoopt dat jullie allemaal goede rapporten gaan krijgen 😊

Agenda
-7 april: geen vergadering want het is paasvakantie -14 april: geen vergadering want het is paasvakantie -21 april: Het is nog steeds paasvakantie, maar we gaan toch paaseitjes rapen! Alle leden en ouders zijn welkom tussen 14:00 en 15:00