Rommelpot jin 29 oktober 2018

Gegroet allerleukste jinners!!!

Hier zijn we weer met een gloednieuwe rommelpot! Hopelijk zijn jullie allemaal wat uitgerust van de fuif, dan kunnen we weer verder doen met hyperactieve springkonijnen te zijn in plaats van zombies met ochtendhumeur.

Halloweenfuif was natuurlijk een top editie! Ondanks dat véro 1030 euro kwijt was, de politie zich als kleuters gedroegen, er in de wc’s een frisse spauwgeur hing, de dj niet kon draaien in het begin, de tap plots alleen maar slechte pintjes kon tappen,… waren er ook wel wat positieve puntjes zoals de sublieme kriko cocktail (waar wij toch ooh zo veel van gedronken hebben), de goeie hamburgers, hondjes ontmoeten, het geld dat was opgegeten door het bankautomaat weer terug krijgen op maandag (hopen we toch), de massale opkomst van de mensen die graag veel drinken, de dikke moneyz die we gemaakt hebben,… wees trots op jezelf want iedereen heeft het suuuper goed gedaan!!!

Nu dat de halloweenfuif achter de rug is en dat het eindelijk vakantie is (voor de meesten onder ons dan toch hihi) kunnen we eindelijk stoppen met stressen en zijn we niet meer super mega arm joepieeeee!!! Nu nog wat werkjes erbij knallen en we kunnen er een vet kamp van maken dus hier is speciaal voor jullie een aanmoediging van een pinguin:

 

 

 

 

 

 

 

Hier is nog een super mega moeilijk spelletje om af te sluiten, tot volgende weeeeek!!! Xxx

WIE IS HET?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: het is niet Pelle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tip: het is iemand van Kriko Bea.

 

 

 

 

 

 

 

Tip: komaan he mannen, haarkleur zegt genoeg.

 

Tip: het is misschien een van de Driezen. Maar echt misschien he.

 

Agenda:

Zondag 4/11: werkje voor kamp (check het document met de werkjes voor de uren!)
zondag 11/11, 14u-17u30: vergadering @rakkersveld
zondag 18/11, 14u-17u30: vergadering @rakkersveld