Rommelpot jin 28 augustus 2018

Dag Jinners

Al wat bekomen van kamp? Ik in ieder geval nog niet, het voelde de eerste dagen zo raar aan om een T-shirt te dragen en ik heb nog zeker tot eind juli met mijn kapotte sjofele hemd rondgelopen. Ook heb ik een trein-abonnement voor de maand juli en augustus genomen om wat te kunnen afkicken van mijn trein-verslaving. Nog iemand met hetzelfde probleem? Zo ja, zouden we misschien samen naar een praatgroep hieromtrent kunnen gaan? Verder zijn alle ideëen voor een jintrui of een badge meer dan welkom!!

Maar de echte vraag is natuurlijk of jullie al wat bekomen zijn van herfstontmoeting? Het bier vloeide talrijk, de t-shirtjes vlogen uit op désenchantée (hopelijk is het deze keer wel juist geschreven) en Zouteland werd minstens 1 keer om het kwartier afgespeeld. Met andere woorden, het ideale weekend voor wat bonding met de andere leiding. En nog een extra tip: Als jullie benieuwd zijn hoe andere scoutsen HO beleefd hebben (lees: zot genânte verhalen in aankomst), volg dan zeker de pagina ‘scouts confessions’ op facebook, lachen ga je zeker en vast.

Maar genoeg gepraat over HO. Met de eindmeet naar het leidingschap in zicht, wordt het tijd om jullie nu volledig klaar te stomen. Als ervaren leider zal ik mijn tips met plezier delen.

http://www.devalkleadershipcompany.nl/acht-tips-voor-beginnende-managers/

Normaal moet die link genoeg info bevatten. Verder is het ook heel belangrijk als leiding om je leden te blijven impressioneren. Zo is het bijvoorbeeld heel belangrijk om beide Dele Alli Challenges perfect te beheersen. Ik hoop dat jullie nog veel oefenen in de spiegel.

https://www.youtube.com/watch?v=NvIgZ44oKBY

Maar genoeg gepraat over verplichtingen, zorg eerst en vooral dat je het maximum haalt uit deze lekker lange vakantie en geniet zo veel je kan xxx

Greetzzz

Jinleiding out

 

Agenda

9 september: Rustdag, want de leiding is op vakantie

16 september: overgang! Jullie eerste officiële dag als leiding. Hoera

23 september: 1ste dag van het nieuwe scoutsjaar met jullie lieve kapoentjes/welpjes!! Geen stress, eet een bueno!!