givers

Rommelpot Givers 2 oktober 2018

Beste Kiddo`s

Zoals beloofd zal deze rommelpot over de mysteries gaan die verborgen zitten vlak onder de onze eigen huid. Bij deze waarschuwen wij jullie graag even dat onderstaande foto (Die je nu toch al gezien hebt) niet geschikt is voor gevoelige kijkers. Kan je er niet tegen? Stop dan maar met de scouts! 😉

Zoals jullie allemaal kunnen zien op bovenstaande (zeer realistische) afbeelding valt er eigenlijk niet heel veel te zien wanneer je iemand zijn gezicht verwijderd op wat bloed, pezen en spieren na. Aangezien niemand van ons een diploma geneeskunde bezit kunnen we jullie daar niet veel vertellen. We kunnen echter wel besluiten dat iedereen er vanbinnen hetzelfde en lelijk uitziet! Dus jonge mannen en vrouwen: Op zoek naar een nieuw lief? Vergeet de binnenkant en ga voor het uiterlijk!

Tot zover de wijze raad van jullie giverleiding *Drops the mic*

WAFELBAK

Zoals elk jaar opnieuw bakken we een weekend lang wafels om zo extra centjes te verdienen voor activiteiten door het jaar/kamp. Hoe beter we verkopen = hoe meer activiteiten/misschien eens iets echt echt echt nice doen! Hoor zeker ook eens rond bij je vrienden om ze wat wafels te verkopen!

Het weekend gaat door op het Rakkersveld, vergeet zeker je fiets, wafelbakijzer (zonder deze geraken we niet ver), slaapzak, matje, kleren, toiletzak en verkoop/wafelbak skills niet! Smartphone mag je voor 1 keer ook eventueel meebrengen.

AGENDA:

7 okt.: vergadering van 14u-17u30

12-14okt.: Wafelbakweekend: Start: vrijdag 12 okt. 19u30/ einde: Zondag 14okt. 14u00. Als je een fiets hebt is dat superhandig om je snel te verplaatsen in de stad! Wafelijzers zijn ook altijd welkom.

19 okt.: Dag van de jeugdbeweging. Als je je hemd die dag draagt kan je gratis ontbijt krijgen op Heldenland.

21 okt.: vergadering van 14u-17u30