givers

rommelpot givers 1 april 2019

Beste givers,
Na de afgelaste Erika tocht komt er even een rustige periode aan op scouts vlak. Maar er is wel iets interessant in deze periode, nl. 1 april. Om jullie wat inspiratie te geven zodat je alvast kan beginnen plannen voor volgend jaar een paar van de opmerkelijkste 1 april grappen

Lego lanceerden deze 1 april een handige app waarmee je het juiste lego blokje uit een stapel legoblokjes gemakkelijk zou kunnen vinden. Helaas bestaat de app niet

Het twitter account van Australië tweette een foto uit met daarop een foto van een pasgeboren koala. Hoe leuk het er ook uitziet, koala’s worden helaas niet met een luipaard print.

Kia kwam dan weer uit met een nieuwe manier van sturen. Geïnspireerd op tinder. Ze vervingen gewoon het stuur door 2 panelen waarop je kan swipen om te sturen. Het idee is simpel, aangezien de jeugd zo gewoon is om te swipen zouden ze veel sneller gewoon zijn aan deze nieuwe manier van draaien. Jammer genoeg is een stuur nog steeds verplicht in een auto. Je zal dus niet snel al swipend kunnen rijden.

De laatste grap van dit lijstje is er een eentje door het alom geliefde muziekstreaming programma Spotify. Spotify verving op 1 april zijn gewoonelijke discover weekly door een discocover weekly. Zoals de naam al doet vermoeden was het een playlist die alleen gevuld was met disco nummers.
Zo dus begin almaar te plannen voor volgend jaar.
Agenda
Zondag 7 april: GEEN vergadering, paasvakantie
Zondag 14 april: GEEN vergadering, paasvakantie
Zondag 21 april: We gaan paaseitjes rapen op het Rakkersveld van 14u tot 15u