kapoenen

Rammelpan kapoenen 4 maart 2019

Hallo liefste kapoentjes,

Hopelijk hebben jullie afgelopen zondag genoten van het grote boerderij spel! Wij hadden helemaal niet verwacht wat voor goede boeren (en boerinnen!) jullie zouden zijn. Jammer genoeg was het zonnetje een beetje minder van de partij, maar voor de volgende weken hebben we heel mooi weer besteld 😉.

Dat zal zeker van pas komen bij onze volgende grote activiteit, een van de hoogtepunten van het jaar: het weekend. Hopelijk zijn jullie klaar voor het laatste en meteen ook het leukste weekend. Het is dan ook een goede voorbereiding voor het fantastische kamp aanstaande zomer.

De leiding neemt jullie mee naar een ware sprookjeswereld. Alle kapoentjes mogen zich verkleden in het gepaste thema: prins(es), ridder, kasteelheer, koning(in), butler… Jullie raden het alvast, we vertrekken op kasteel weekend!

 

Praktische informatie voor het weekend:

Het weekend start op vrijdag 15 maart, we spreken af om 19u30 aan het rakkersveld om te carpoolen of jullie kunnen ook rechtstreeks rijden naar de weekendplaats: Scoutslokalen ten hoogte van Korpsestraat 21, Herk-De-Stad. Het weekend eindigt op zondag 17 maart om 12u.

De prijs van het weekend is 25 euro en dit kan gestort worden op het rekeningnummer BE74 7340 1041 7607, gelieve in de mededeling de naam van uw kind te vermelden. Of cash worden betaald aan de start van het weekend. Vergeet ook geen mailtje te sturen zodat we zeker zijn dat je kapoen meegaat.

Groetjes,

Toto, Nala, Rikki, Petro, Gigi, Asjra

Agenda:

10 maart: Gewone vergadering 14u-17u30

15 – 17 maart: Kasteelweekend!

24 maart: Geen vergadering want het zijn restaurantdagen, voor inschrijvingen zie algemeen bericht.