jonggivers

Rammelpan jonggivers 4 maart 2019

Hello liefste jongivertjes,

Twee weken geleden hebben we het fameuze ladderspel gespeeld. Hierbij deed iedereen zijn best om vanboven op de ladder te komen. Dit leek echter wel moeilijker dan gedacht. Omdat de uitdager de opdracht zelf mocht kiezen, kon je altijd wel iets verzinnen waarbij je beter was dan de andere. Na het ladderspel hebben we besloten om boer ga van men erf te spelen. Dit spel heeft zeer lang geduurd. Waarschijnlijk kwam dat doordat er sommigen (ik ga geen namen noemen) zich zeer makkelijk lieten meesleuren naar het andere kamp.

Vorige week was het wel wat triester☹ dit omdat er maar 4 leden waren. Zonde, want we hadden een superleuk spel voorbereid. In plaats van dit superleuke spel hebben we dan maar ruiltocht gedaan. We waren begonnen met enkel 2 zakjes royco soep en op het einde hadden we een hele zak vol koeken, snoep en drinken. Ook was er iemand (ik ga weer geen namen noemen) die zeer graag de kit wou om chocomelk te maken, en hierdoor zeer boos werd.

Volgende week hopen we op meer leden, want dan kunnen we misschien wel het superleuke spel spelen.

Over 2 weken is het 3de jaarsweekend. Zoals de naam al zegt zijn de 3de jaars onze leiding (spannend). Wij als leiding hopen dat de 3de jaars al zeer toffe spelletjes hebben. Want wij willen ook nog is lid zijn 😉. Ook hier hopen we dat er veel van jullie gaan opdagen. (hopen dat we nog is de willems race gaan doen)

Groetjes,

Fifi, charly, jonny willy en willy

Agenda:

Zondag 10 maart: gewone vergadering van 14h tot 17h30. Tijdens de vergadering kunnen de ouders naar de Tupperware dag/namiddag komen (zie algemeen bericht)

Vrijdag 15 maart tot zondag 17 maart: 3de jaarsweekend. We spreken af om 19h30 op het rakkersveld (zodat we kunnen carpoolen naar de weekendplaats).Het weekend is gedaan om 11h aan de lokalen van Chiro crescendo in pellenberg (Ganzendries 5, 3212 Pellenberg). De prijs van het weekend bedraagt 25 euro. Neem zeker een matje/veldbed en een slaapzak mee.

23 maart tot 24 maart: restaurantdagen, jullie worden verwacht te komen helpen zondag 23 maart van 11h tot 15h in piekfijn uniform