Rammelpan Jin 4 maart 2019

Dag Jinners

 

Amai amai amai, wat een leefweek! Een week die echt voor herhaling vatbaar zou zijn: het heerlijke uitslapen tot 8u20, het gerstennat dat rijkelijk vloeide, jumpsquare, 2x een toereke doen naar Leuven … Kortom het was weer geweldig.

Maar bovenal zijn we er nu eindelijk uit wat onze kampbestemming gaat worden.  Portugal, here we come. Ik persoonlijk heb altijd al eens willen touren in dat land. Er valt zo veel te beleven: uitstekende gastronomie, mooi uitzicht, mooie miekes, bosbranden, bosbranden en nog een paar bosbranden. We kunnen besluiten dat we het absoluut niet koud gaan hebben in dit ‘hete’  oord.

Nu er nog een paar kleine werkjes komen, kunnen we onze reserven nog goed spijzen voor kamp, maar omdat het hele Jinjaar een jaar moet zijn dat je nooit zal vergeten, vragen wij met de leiding dan ook voor jullie hulp. Heb je goede ideetjes of voorstellen om onze zondag mee te vullen, laat het ons dan zeker weten.

Zaterdag 23 en zondag 24 maart staan onze restaurantdagen op de planning. Vraag zeker je familie, vrienden, fans, instagram volgers en sympathisanten om bij ons te komen eten. Eten zijn van uiterst hoge kwali zijn, dus hen overtuigen zal zeker geen probleem mogen zijn.  Daarnaast rekenen we ook op jullie charmes om het volk zo goed mogelijk te bedienen. Oefen thuis al maar vast voor de spiegel!

Volgende zondag was het plan om eventueel naar de film te gaan. Lekker gezellig! Kunnen we hele zondag namiddag besteden zonder dat we met elkaar hoeven te praten #heaven. Praat je toch liever met ons, laat dan zeker jouw idee weten via sociale media.

Als laatste punt zou ik heel graag willen wijzen op artikel 43b van onze scouts wetboek: de Jinleiding is tevens niet verantwoordelijk voor behaalde resultaten op smartschool, indien deze behaald zijn tijdens een scoutsactiviteit, zoals kamp, leefweek of dergelijke. Just kidding, hopelijk vallen de puntjes wat mee en mag op kamp gaan met een A attest.

 

AGENDA

Zondag 10/3: Vergadering, Rakkersveld, 14u00-17u30

Zondag 17/3: Vergadering, Rakkersveld, 14u00-17u30

Weekend 23-24/3: Restaurantdagen, komen helpen !!!!