givers

Rammelpan givers 4 maart 2019

Beste givers,

 

Nadat jullie alle leiding hebben teruggevonden op de kermis en het o zo belangrijke woord geraden hadden, staan er een redelijk vol programma voor de deur. Zo beginnen we volgende zondag al met een speciale vergadering, maar helaas kan/mag ik jullie daar nog niks over vertellen, dus als je het willen weten moet je zeker komen. Tijdens deze vergadering gaat er ook een mogelijkheid zijn van het kopen van Tupperware producten. De winst van deze verkoop gaat integraal naar de scouts. Voor meer info zie het algemeen bericht.

Dan later in de maand (23-24 maart) hebben we de restaurantdagen waar jullie gezellig kunnen komen eten ( en natuurlijk ook helpen op zaterdag) om een beetje geld in het laatje te krijgen. Vergeet ook zeker je bestelling niet door te geven (zie algemeen bericht voor extra informatie)

Het weekend daarop volgt dan het Erika weekend. Een weekend dat door de gouw Oost -Brabant georganiseerd wordt voor alle verkenner-/ gidsen- en giver-groepen binnen de gouw. Dit wordt echt een topweekend dus als je hiervoor nog niet bent ingeschreven vergeet dan zeker niet zo snel mogelijk een mailtje te sturen naar giverleiding@krikobea.be

 

Om af te sluiten laat ik jullie achter met deze paradoxen om over na te denken:

–          Als Pinokio zegt: “mijn neus gaat groeien.” Wat gebeurt er dan?

 

–          Als je willekeurig een antwoord van deze multiple choice vraag kiest wat is dan de kans dat je het juist hebt?

o   A) 25%

o   B) 50%

o   C) 60%

o   25%

 

–          Is de volgende zin een leugen of niet: “Deze zin is een leugen”

 

–          Als een boterham met choco altijd met de chocokant op de grond valt en een kat altijd met zijn poten op de grond land wat gebeurt er dan als je een kat met een boterham met choco op zijn rug laat vallen?

 

Agenda:

Zondag 10/03: “Speciale” vergadering van 14u tot 17u30

Zondag 17/03: gewone vergadering van 14u tot 17u30

23 – 24 maart: Restaurantdagen, de givers helpen op zaterdag avond, het exacte uur dat jullie aanwezig moeten zijn wordt volgende rommelpot door gegeven.

29 – 31 maart: Erika tocht, exact begin- en einduur moeten we nog krijgen van de gouw, maar zodra we meer weten komt het in de volgende rommelpot (en facebook)