Lokalen

De lokalen bevinden zich op het Rakkersveld, Torsinweg 12 in Tienen. Het Rakkersveld met de auto betreden is niet toegestaan. Wij sporen dan ook iedereen aan om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

VERHUUR

De zaal en bijhorende keuken, gelegen op Torsinweg 12. Ook het grasterrein zit mee in de huurprijs. De keuken is volledig uitgerust met 8 gasbekken en 1 groot gasbek, 2 gasovens, 2 friteuses (eigen frituurolie meebrengen), een grote afwasruimte, een grote werktafel, 1 frigo en een diepvriezer. Tijdens de activiteiten van de scoutsgroepen (zaterdag van 14u tot 17u en zondag van 14u tot 17u30) is er geen verhuur mogelijk. Voor de activiteiten kan er wel al materiaal klaar gezet worden. Er zijn ook weekends waarin er geen scoutsactiviteiten zijn. Verder zijn de lokalen ook niet verhuurbaar tijdens schoolvakanties, buiten de kerstvakantie. De huurders moeten zelf de zaal en de keuken kuisen alsook het terrein proper achterlaten. De zaal is gelegen in een woonwijk. Gelieve dus de nachtrust van de buren te respecteren. De weg naar de zaal is enkele breedte, vraag uw bezoekers om zoveel mogelijk te parkeren op de parking van de Lidl.

De huur en waarborg dienen vooraf betaald te worden. Energie is inbegrepen in de prijs. Verzekering BA, sabam (indien er muziek wordt gespeeld) en afval is niet inbegrepen in de prijs. Per achtergelaten gesorteerde vuilzak wordt €5 aangerekend. Indien de afspraken niet worden nageleefd of er wordt iets beschadigd dan wordt dit afgetrokken van de waarborg.

Voor meer info en prijzen: stuur dan een mailtje naar bestuur.rakkersveld@gmail.com