kapoenen

kapoenen kamprommelpot 29/5/2018

Ho ho hooooooo!

Hier zijn we weer met de enige echte kamprommelpot! En de vraag waar iedereen op aan het wachten was: “Wat wordt dit jaar het geweldige kampthema?”. Tromgeroffel… het is FEESTDAGEN 😀

Hou jullie mandjes al maar klaar zodat je de meeste paaseitjes kunt rapen. Als je er genoeg hebt gevonden kun je er misschien wat in je schoentje steken voor Zwarte Piet en Sinterklaas, ik heb gehoord dat zij dat heeeeel graag lusten 😉. We hopen dat jullie tegen een stootje kunnen want er zal wat gegriezeld worden op Halloween! Gaan jullie mij beschermen als er veel heksen zijn? Daar heb ik echt schrik van… Gelukkig zijn er ook nog vrolijkere dagen te vieren zoals jullie verjaardag! Wij hebben het uitgerekend en toevallig zijn alle kapoentjes op dezelfde dag jarig dit jaar, en dat moet gevierd worden. We zullen vele liedjes zingen, van “Happy birthday” tot “Er is er een jarig” tot “Jingle Bells”. Want jaja, de kerstsfeer zal zeker dubbel en dik aanwezig zijn. We zullen het kamp en meteen ook het scoutsjaar afsluiten met oudejaarsavond. Ik heb mijn voornemens voor het nieuwe jaar al klaar, jullie ook? Misschien is het wel om een liefje te vinden? Maar wie weet gebeurt dat op kamp al, want ook Valentijn willen we niet aan ons voorbij laten gaan.

Kortom, ons kamp wordt een echt feest. Daarom zouden we geen enkel kapoentje willen missen, allen daarheen dus! Het is de bedoeling dat iedereen zich inschrijft voor kamp via mail, en liefst zo snel mogelijk zodat we naar iedereen een mailtje terug kunnen sturen met de info over verkleedkleren (elke kapoen komt verkleed in het thema van 1 feestdag). De prijs voor het kamp bedraagt 90 euro. Het adres is Chiro apollo, Meiskensbeekstraat 2, 1851 Grimbergen (Humbeek). Alle kapoentjes worden verwacht op zondag 1 juli om 16u, dan gaan we van start! We eindigen op zondag 8 juli, jullie zijn dan allemaal uitgenodigd op onze BBQ vanaf 11u. Wij vragen 2 euro/stuk vlees. De groenten en drank zullen vrije gift zijn! Tijdens de BBQ zullen er ook foto’s gepresenteerd worden die de afgelopen week gemaakt zijn. Bij het inschrijven van je kind kan je vermelden met hoeveel perso nen je komt eten (exclusief uw kind op kamp, deze worden sowieso meegerekend).

 

 

 

 

 

Hieronder vinden jullie nog een materiaallijst zodat je zeker niks  vergeet.

Tot op kamp!! Groetjes van de leukste leiding,

Zazou, Toto, Rikki, Gigi, Xebo en Petro

PS: vergeet zeker niet de medische fiche nog is in te vullen, die vind je vanachter in de rommelpot.

 

 

 

 

 

Wat neem je mee op kamp:

’       Propere onderbroeken voor elke dag

’       T-shirts

’       Korte broeken

’       kousen

’       Regenjas

’       Lange broek(en)

’       pullen

’       Slaapzak

’       Matje/veldbed

’       Toiletzak (tandenborstel, tandpasta, washandje, zeep en shampoo)

’       Stripboeken/ander boek voor tijdens de platte rust (vergeet zeker niet je naam erin te zetten)

’       Handdoek(en)

’       Knuffelbeer

’       Enveloppes met postzegels als je een brief aan de mama/papa of oma/opa wilt sturen.

’       Jouw beste mopjes

’       Zwembroek/badpak/bikini

’       Vuile was zak (linnen zak. GEEN plastic zakken, Kleren beginnen hierin zeer hard te stinken!)

’       Pyjama

’       Kids ID

’       Zaklamp

’       Verkleedkledij

’       Medische fiche!!! (kan u achteraan in de rommelpot vinden)

 

Let erop dat je steeds “oude” kleren meegeeft. Kleren kunnen al eens scheuren, zeer vuil worden tijdens sommige spelletjes!

 

 

 

 

 

Wat breng je zeker NIET mee:

’       Gsm, tablet, laptop, speelconsoles, iPod en andere elektronica heb je niet nodig op kamp. Deze zal de leiding in beslag nemen tot het einde van het kamp.

 

’       Snoepjes, koekjes, chips, frisdrank,… De leiding en foerage voorzien steeds genoeg eten. Eten dat in de zakken terug gevonden wordt zal ook in beslag genomen worden tot het einde van het kamp.