Jinrommelpot 1 april 2019

Dag liefste medejinners!
Zoals jullie zien ben ik hier weer met een gloednieuwe rommelpot! Met andere woorden: Bereid u voor op nog een portie gezever van de bovenste plank!
Maar voor dat ik begin wil ik jullie nog even hartelijk bedanken om (weeral!!) zo talrijk aanwezig te zijn afgelopen zondag! Ja hoor, je voelt het waarschijnlijk al aankomen: Marie het voorbeeldige lid was weer aanwezig met vol enthousiasme!
Ondanks dat er niet zo veel volk was (lol), hebben we er toch maar weer eens een zeer geslaagde activiteit van gemaakt! Wout, Guus en ik zijn op roadtrip vertrokken naar het pitoreske Wilderen (just another ordinary boerengat). Het was ondertussen 19u30 geworden, dus het spreekt voor zich dat we razende honger hadden! We konden dus niet anders dan een stop de maken voor de culinaire hoogstand van Hannuit: De Mcdo natuurlijk! We haalden ons beste Frans boven (vooral ik dan): “Oui Oui! Merci beaucoup ééh !”
Na veel kipjes en Brutale Brutussen en Don Juan’s en Crême parfaits (een potteke met chololat en slagroom) en niet te vergeten overheerlijke Mc Flurry’s konden we onze uitstap verder zetten.
Dankzij de navigatiekunsten van Guus kwamen we al na een kwartiertje aan in Wilderen. Jullie zullen jullie wel afvragen wat we daar eigenlijk gingen zoeken he? Wel, wij gingen even controleren of ons Véro haar werk wel goed deed!
Na even goede dag te zeggen tegen onze Veronique gingen we opzoek naar een geschikt plekje voor ons te zetten. Toen we eindelijk een tafel vonden die ons aanstond, hebben we de drankkaart opengekletst. Na enkele ogenblikken hadden we onze keuze gemaakt en nam Femke (die werkt daar ook?!) onze bestelling op (goeie biertjes daar btw). Natuurlijk kon dat niet zonder hindernissen, Wout had namelijk na zijn 5 kilo kipkes in de Mcdo nog niet genoeg gegeten. Om zo een lang verhaal kort te houden: het komt er op neer dat Femke ons een bol (ja je leest het goed EEN FUCKING BOL) kaas heeft aangesmeerd (rip ons jingeld ma bon ☹).
Dat was het zo ongeveer.. En aahja voor dat ik het vergeet Véro kan echt ni tappen wow mijn pintje was echt helemaal schuimloos…
MOPJEEEE ze deed het bijzonder goed voor een rosse!
Jongens dit was het dan weer voor deze week, volgende week zijn we er weer met meer weer! P.S.: Hieronder vinden jullie nog de agenda en die moet je zeker gelezen hebben!!
Vele lieve groetjes van jullie kapoen
Marie xoxoxo
AGENDA:
7/04/2019: geen vergadering
14/04/2019: geen vergadering maar wel outletbeurs!!
21/04/2019: eitjes rapen op het rakkersveld van 14u tot 15u (de mama’s en de papa’s zijn ook welkom!)