kriko-bea

Algemeen bericht 7 januari 2019

U kan de volledige rommelpot ook hier lezen

https://www.krikobea.be/forum/rp/190107/Rommelpot.pdf

Dag iedereen,

Vanwege de voltallige leidingsploeg onze beste nieuwjaarswensen voor iedereen, hopelijk heeft iedereen haar/zijn nieuwjaarsresoluties en goede voornemens al volgehouden. Onze gemotiveerde leiders en leidsters zullen voor een actief en scoutsvol 2019 zorgen!

 

Vervangleiding

Bij deze vragen we om al de leiding die ”normaal gezien” volop aan het studeren is voor de komende examens nog heel veel moed te wensen de komende weken. Voor de kinderen verandert er weinig, de vergaderingen op zondagnamiddag gaan gewoon door, voor een aantal afwezige leiders voorzien we vervangleiding.

 

Stapvergadering

Naar jaarlijkse gewoonte is er op zondag 13 januari voor de jonggivers en givers stapvergadering. We doen dan onze stapschoenen aan om samen met onze ouders en de oud-leiding te genieten van een leuke en mooie wandeling ergens in ons landje. We spreken af om 9u30 op de Veemarkt en zullen rond 17u30 terug zijn. Lunchpakket meebrengen en aangepaste kledij voorzien. Ouders zijn altijd welkom om mee te stappen!

Nieuwjaarsreceptie

We nodigen jullie allen graag uit op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 3 februari vanaf 16u! Jullie kunnen hier genieten van een lekker hapje en een tapje dat de takken zelf gedeeltelijk zullen voorbereiden. Voor de leden start de vergadering om 14u.

 

Kampen

De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats.

  • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli
  • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli
  • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli
  • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

 

 

 

 

 

Huur een Jin

 

 

 

Scoutskleding

Degenen die nog niet betaald hebben kunnen dit doen via een overschrijving op de groepskas BE 02 7340 1000 3840, met vermelding: “winkeltje” + naam en voornaam (indien er voor meerdere kinderen iets besteld is hoeft er slechts één naam vermeld te worden). Wie nog een trui, das of kentekens wilt bestellen kan dit nog steeds doen. Spreek gewoon de leiding aan en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt!

Denk eraan dat het nog steeds koud is, dus kleed je kind warm aan. Verder is het ook handig dat op elk kledingstuk voor- en familienaam vermeld staat.

 

 

Vriendelijke scoutsgroeten,

Arne, Femke, Milan en Sander