kriko-bea

Algemeen bericht 4 februari 2019

De volledige rommelpot kan u ook hier lezen:
https://www.krikobea.be/forum/rp/190204/Rommelpot.pdf

 

Dag iedereen,

De leiding is nu allemaal terug uit de examenperiode. De tweede helft van het scoutsjaar kan nu echt van start gaan. Wij hebben er alvast zin in! We willen ook iedereen bedanken die afgelopen zondag op onze nieuwjaarsreceptie is langs geweest.

 

Tupperware avond

In deze tijden moeten we allemaal wat meer aan het milieu denken, zeker met het ecologisch getinte jaarthema ‘Minder is meer’. Het is dus belangrijk dat we zo weinig mogelijk verpakkingen gebruiken, en vooral meer herbruikbare potjes. En waar kunnen we al die leuke potjes vinden? Op de Kriko-Bea Tupperware avond natuurlijk! Deze gaat door op zondag 10 maart in de zaal op het Rakkersveld. Het uur volgt nog in de volgende rommelpot.

 

Restaurantdagen

Op 23 en 24 maart haalt onze scouts zijn beste kookkunsten naar boven om iedereen te verrassen met onze culinaire hoogstandjes. De steun van jullie is voor ons onmisbaar: kosten van elektriciteit, water, gas, stookolie, onderhoud en spelmateriaal vergen heel wat van onze kas.

Als er geïnteresseerde ouders zijn die ons graag een handje willen helpen in de keuken, of nieuwe ideeën en suggesties hebben over hoe we het dit jaar beter kunnen doen, mogen ze ons altijd mailen op groepsploeg@krikobea.be.

 

 

Kampen

De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats.

  • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli
  • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli
  • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli
  • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

 

 

 

 

 

 

 

Huur een Jin

 

 

 

Scoutskleding

Degenen die nog niet betaald hebben kunnen dit doen via een overschrijving op de groepskas BE 02 7340 1000 3840, met vermelding: “winkeltje” + naam en voornaam (indien er voor meerdere kinderen iets besteld is hoeft er slechts één naam vermeld te worden). Wie nog een trui, das of kentekens wilt bestellen kan dit nog steeds doen. Spreek gewoon de leiding aan en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt!

 

 

Vriendelijke scoutsgroeten,

Arne, Femke, Milan en Sander