kriko-bea

Algemeen bericht 29 april 2019

U kan de volledige rommelpot ook hier lezen:
https://www.krikobea.be/forum/rp/190429/Rommelpot.pdf

Dag Kriko-Beanen,
De paasvakantie en onze paaseierenraap is ondertussen achter de rug, hopelijk heeft iedereen ervan genoten! Belangrijk: op zondag 5 mei is er geen scouts, want de leiding is dan op leidingsweekend. Over andere toekomstige evenementen lees je hieronder meer 😊

Rakkersveld Quiz Op zaterdag 11 mei organiseren de drie scoutsverenigingen Kriko-Bea, Bergrakkers en Blits hun jaarlijkse quiz. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mooie prijzen voor op de prijzentafel. Als je een mooie prijs kan aanbieden als sponsoring, of via je werk aan leuke gadgets kan geraken, mag je mailen naar quiz@krikobea.be. Ook kortings- of tegoedbonnen zijn welkom. De opbrengst van de quiz is ten voordele van de lokalen VZW Rakkersveld, om onderhoudswerken en energiekosten te betalen.
Inschrijvingen zijn natuurlijk ook altijd welkom! Het is 25 euro voor een ploegje van maximum 5 leden. Tafelronde wordt uitgedeeld om 20u stipt; eerste vraag om 20u15. Inschrijven via quiz@krikobea.be.

Laatste vergadering: Kubbtoernooi voor de hele familie Na een spetterende eerste editie zal ons Kubbtoernooi weer plaatsvinden! We organiseren deze laatste vergadering voor zowel leden als ouders op zondag 19 mei van 14u tot 17u30 op het Rakkersveld. Inschrijven is gratis, inclusief 1 gratis consumptie. Vorm een ploeg van 3 tot 9 deelnemers en schrijf je in door een mail te sturen naar fien.vandekerchove@krikobea.be met vermelding van je ploegnaam en van het aantal volwassenen en kinderen in je ploeg voor 17 mei. We voorzien ook een bar met drankjes aan democratische prijzen.

Leden van wie de ouders niet kunnen deelnemen, kunnen meedoen in een ploegje met hun leiding en hoeven hiervoor niet in te schrijven.

Brainstormavond Kriko-Bea 100 jaar Met als oprichtingsjaar 1921, zijn we dé oudste jeugdvereniging van Tienen en omstreken. We hebben als jeugdbeweging dus al een rijke geschiedenis met bijhorende sympathisantenbasis, bestaande uit circa 120 leden, 25 leiding, talrijke oud-leiding en ouders.
In haar huidige vorm ontstond onze scouts ongeveer 45 jaar geleden door de fusie van VVKS Kristus Koning en VVKM Beatrijs. Om al eens na te denken hoe we onze 100ste verjaardag gaan vieren, nodigen we alle oud-leiding, ouders en sympathisanten uit op een eerste brainstormavond op zaterdag 25 mei om 20u aan het Rakkersveld.

Leidingbezoek voor kamp Elk jaar voorziet de leiding van elke tak de mogelijkheid om even thuis lang te komen om eventuele vragen te beantwoorden of om de leiding van die tak graag wat beter willen leren kennen voordat ze jullie kinderen mee op kamp meenemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar de leiding van de tak(ken) waarvan je graag hebt dat ze langskomen zodat jullie een datum en uur kunnen afspreken. Hieronder de kampdata:

• Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

Huur een Jin

Vriendelijke scoutsgroeten,
Femke, Arne, Milan en Sander