kriko-bea

Algemeen bericht 28 augustus 2018

 

Hallo iedereen,

De zomervakantie loopt stilletjes op zijn einde, de kampen zijn al even achter de rug en de meesten maken zich stillaan klaar voor de start van een nieuw schooljaar. Een nieuw schooljaar betekent ook de start van een nieuw scoutsjaar!

 

Laatste vergadering + start

Een nieuw scoutsjaar betekent dat sommigen overgaan naar een hogere tak, maar eerst volgt er nog een laatste vergadering met de oude takken, meer info hierover kunnen jullie terugvinden in de afzonderlijke takberichten op de volgende pagina’s.

Op zondag 16 september is het overgangsvergadering op het Rakkersveld van 14u tot 17u30. Dan komen jullie ook jullie nieuwe leiding te weten. Breng zeker kleren mee die vuil mogen worden.

Op zondag 24 september is het onze startvergadering op het Rakkersveld. Het zal een zotte namiddag worden met dolle activiteiten en een springkasteel. Aansluitend zal er aan de ouders ook info gegeven worden over wat er dit scoutsjaar allemaal te verwachten valt. Meer informatie hierover in de volgende rommelpotten.

Andere belangrijke (groeps)evenementen die in de nabije toekomst plaatsvinden kan je terugvinden op de activiteitenkalender op de vorige pagina.

 

Reflectie

Het scoutsjaar zit erop, dus een goed moment om terug te blikken. We hebben een online Google Formulier in elkaar getimmerd, waardoor iedereen zijn/haar bezorgdheden, ideeën, noden, verwachtingen, opmerkingen en zelfs verlangens kan meedelen met de groepsleiding. Te bereiken via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeZxxMYjPOqmIw6lTAva3uK_1lBAX2agjD2948WjoLSJqjT9w/viewform?usp=sf_link

Ook via groepsploeg@krikobea.be kunnen jullie steevast jullie ei kwijt. We staan open voor alles, zowel zachtgekookt als hardgekookt 😉

 

 

 

 

 

 

 

 

Rommelpot en nieuwe website

U hebt het misschien al gemerkt: onze website is vernieuwd.

De link blijft hetzelfde: https://www.krikobea.be/

Hierdoor is er een kleine verandering in verband met de rommelpotten. Als u vanaf nu de rommelpot wil ontvangen moet u gaan naar “Newsletter” en daar uw e-mailadres toevoegen. U krijgt hier een bevestigingsmail van. Alle e-mailadressen die vorig jaar al de rommelpot ontvingen zijn al toegevoegd. (dit is gebeurd op 26/8). In dat geval hoeft u dus niets te doen. Als u bijvoorbeeld nog een extra e-mailadres zou willen toevoegen, kan u daar ook terecht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

New kids on the block

Een nieuw scoutsjaar betekent ook een nieuwe leidingsploeg. Er stopt een aantal oude leiding, er komen gemotiveerde jinners bij en de groepsploeg is gewijzigd: Arne en Sander blijven verder werken, terwijl Milan en Femke het team komen versterken. Wie de nieuwe leiding per tak wordt, komen jullie te weten op 16 september…

Dikke scoutsgroeten,

Arne, Femke, Milan en Sander; oftewel:

Bedachtzaam Stekelvarken, Opvallende Panda, Nuchtere Zeehond en Opmerkzame Zeehond