kriko-bea

Algemeen bericht 22 januari 2019

De volledige rommelpot kan u ook hier lezen:
https://www.krikobea.be/forum/rp/190122/Rommelpot.pdf

Dag iedereen,

De eerste vergaderingen van het nieuwe jaar zitten er al op, 2019 is dus al goed ingezet. Als jullie doorheen het jaar wat van onze avonturen willen bekijken (zoals evenementen, foto’s, video’s) of gewoon wat extra informatie willen zoeken over onze scouts, kunnen jullie altijd terecht op onze website www.krikobea.be of onze facebookpagina www.facebook.com/krikobea !

 

Vervangleiding

Bij deze vragen we om al de leiding die ”normaal gezien” volop aan het studeren is voor de komende examens nog heel veel moed te wensen de komende weken. Voor de kinderen verandert er weinig, de vergaderingen op zondagnamiddag gaan gewoon door, voor een aantal afwezige leiders voorzien we vervangleiding.

 

Nieuwjaarsreceptie

We nodigen jullie allen graag uit op onze nieuwjaarsreceptie op zondag 3 februari vanaf 16u! Jullie kunnen hier genieten van een lekker hapje en een tapje dat de takken zelf gedeeltelijk zullen voorbereiden. Voor de leden start de vergadering om 14u.

 

Restaurantdagen

Op 23 en 24 maart haalt onze scouts zijn beste kookkunsten naar boven om iedereen te verrassen met onze culinaire hoogstandjes. De steun van jullie is voor ons onmisbaar: kosten van elektriciteit, water, gas, stookolie, onderhoud en spelmateriaal vergen heel wat van onze kas.

Als er geïnteresseerde ouders zijn die ons graag een handje willen helpen in de keuken, of nieuwe ideeën en suggesties hebben over hoe we het dit jaar beter kunnen doen, mogen ze ons altijd mailen op groepsploeg@krikobea.be.

 

Foto’s kapoenen en welpenkamp (nieuwe link)

U heeft er lang op moeten wachten, maar hier zijn dan toch de foto’s van het kamp van de kapoenen en de welpen. U kan ze bekijken via de volgende link:

Deel 1:

https://we.tl/t-VNAAtEjBkg

Deel 2:

https://we.tl/t-eQYw9eRoer

Voor problemen met de link kan u mailen naar tomreynaerts@hotmail.com

 

Kampen

De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats.

  • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli
  • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli
  • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli
  • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

 

Huur een Jin

 

 

Scoutskleding

Degenen die nog niet betaald hebben kunnen dit doen via een overschrijving op de groepskas BE 02 7340 1000 3840, met vermelding: “winkeltje” + naam en voornaam (indien er voor meerdere kinderen iets besteld is hoeft er slechts één naam vermeld te worden). Wie nog een trui, das of kentekens wilt bestellen kan dit nog steeds doen. Spreek gewoon de leiding aan en wij zorgen dat je bij de juiste persoon terecht komt!

Denk eraan dat het ook steeds kouder wordt, dus kleed je kind warm aan. Verder is het ook handig dat op elk kledingstuk voor- en familienaam vermeld staat.

 

 

Vriendelijke scoutsgroeten,

Arne, Femke, Milan en Sander