kriko-bea

Algemeen bericht 18 maart 2019

U kan de volledige rommelpot ook hier lezen:

https://www.krikobea.be/forum/rp/190318/Rommelpot.pdf

Dag Kriko-Beanen,

Er staan de komende maanden nog een heleboel evenementen gepland, bekijk ze snel hieronder ↓

 

Kriko-Bea Kookt Over

Op 23 en 24 maart haalt onze leiding zijn beste kookkunsten naar boven om iedereen te verrassen met onze culinaire hoogstandjes. De steun van jullie is voor ons onmisbaar: kosten van elektriciteit, water, gas, stookolie, onderhoud en spelmateriaal vergen heel wat van onze kas. Voor een lekker diner aan democratische prijzen, bent u bij deze allemaal uitgenodigd op onze:

RESTAURANTDAGEN
(za 23 maart 17u30-22u en zo 24 maart 11u30-14u)

Steak Natuur/Champignonroom/Peperroom  €15
Vol-au-vent €10
Vegetarische spaghetti €10
Kindermenu: Chickenfingers met frietjes en appelmoes €8
Kindermenu: Vol-au-vent €8
Kindermenu: Vegetarische spaghetti €8

 

Soep is gratis! Dessert en koffie verkrijgbaar.

Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. 22 maart. Dit doe je door een mailtje te sturen naar resto@krikobea.be. Vermeld hierbij zeker je naam, aantal personen, wat je wenst te eten en wanneer je wil komen. Iedereen is welkom!

Voor de bediening zorgen de Givers/Jin op zaterdag van 17u – 22u en de Jonggivers/Jin op zondag van 11u – 15u in piekfijn uniform!

 

 

Stapweekend: « L’édition des 3 rivières »

Een stap-evenement voor (oud-)leden en sympathisanten van Scouts en Gidsen Kriko-Bea Tienen. In 1996 werd naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van Kriko-Bea het eerste stapweekend georganiseerd, nu gaan we voor de 13e editie.

Vrijdag 26 april vanaf 19u begint de pret, en 28 april is het weekend gedaan. Uiterste inschrijvingsdatum is 5 april 2019. Voor meer info: jan.maja@telenet.be of bert.bollens@gmail.com of stijn.vanherrewegen@telenet.be

 

 

 

 

 

 

 

Rakkersveld Quiz

Op zaterdag 11 mei organiseren Kriko-Bea, Bergrakkers en Blits hun jaarlijkse quiz. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mooie prijzen voor op de prijzentafel. Als je een mooie prijs kan aanbieden als sponsoring, of via je werk aan leuke gadgets kan geraken, mag je mailen naar quiz@krikobea.be. Ook kortings- of tegoedbonnen zijn welkom. De opbrengst van de quiz is ten voordele van de lokalen VZW Rakkersveld, om onderhoudswerken en energiekosten te betalen.

Inschrijvingen zijn natuurlijk ook altijd welkom! Het is 25 euro voor een ploegje van maximum 5 leden. Tafelronde wordt uitgedeeld om 20u stipt; eerste vraag om 20u15. Inschrijven via quiz@krikobea.be.

 

 

Brainstormavond Kriko-Bea 100 jaar

Onze scouts ontstond in haar huidige vorm ongeveer 45 jaar geleden door de fusie van Kristus Koning en Beatrijs. Scouts Kristus Koning is rond 1921 opgericht en om al eens na te denken hoe we deze historische gebeurtenis in 2021 gaan vieren nodigen we alle oud-leiding, ouders en sympathisanten uit op een eerste brainstormavond op zaterdag 25 mei. Zet het alvast in jullie agenda, verdere details worden later meegedeeld.

 

 

Kampen
De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats.

  • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli
  • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli
  • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli
  • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Huur een Jin

 

 

Vriendelijke scoutsgroeten,

Femke, Arne, Milan en Sander