kriko-bea

Algemeen bericht 18 februari 2019

U kan de volledige rommelpot ook hier vinden:
https://www.krikobea.be/forum/rp/190218/Rommelpot.pdf

 

Dag iedereen,

De vergaderingen met de gewone leiding zijn nu echt begonnen en er zijn binnenkort weer een aantal weekends. Check zeker de takberichten!

Tupperwareavond
In deze tijden moeten we allemaal wat meer aan het milieu denken, zeker met het ecologisch getinte jaarthema ‘Minder is meer’. Het is dus belangrijk dat we zo weinig mogelijk verpakkingen gebruiken, en vooral meer herbruikbare potjes. En waar kunnen we al die leuke potjes vinden? Op de Kriko-Bea Tupperware avond natuurlijk! Deze gaat door op zondag 10 maart in de zaal op het Rakkersveld. Het uur volgt nog in de volgende rommelpot.

 

Stamdropping
Op zaterdag 16 maart organiseert onze stam voor de 21ste keer een stamdropping. Terug in de oude stijl: wandelen in het donker bij nieuwe maan. De afstanden zijn 22km, 14km, 11km en 5km. Frietjes en soep voor de dappere stappers. Meer info bij Claude Guldentops (claudeguldentops@telenet.be).

 

Kriko-Bea Kookt Over
Op 23 en 24 maart haalt onze scouts zijn beste kookkunsten naar boven om iedereen te verrassen met onze culinaire hoogstandjes. De steun van jullie is voor ons onmisbaar: kosten van elektriciteit, water, gas, stookolie, onderhoud en spelmateriaal vergen heel wat van onze kas. Voor een lekker diner aan goedkope prijzen, bent u bij deze allemaal uitgenodigd op onze:

RESTAURANTDAGEN
(za 23 maart 17u30-22u en zo 24 maart 11u30-14u)

Steak Natuur/Champignonroom/Peperroom  €15
Vol-au-vent €10
Vegetarische spaghetti €10
Kindermenu: Chickenfingers met frietjes en appelmoes €8
Kindermenu: Vol-au-vent €8
Kindermenu: Vegetarische spaghetti €8

 

Soep is gratis! Dessert en koffie verkrijgbaar.

Inschrijven is verplicht en kan t.e.m. 22 maart. Dit doe je door een mailtje te sturen naar resto@krikobea.be. Vermeld hierbij zeker je naam, aantal personen, wat je wenst te eten en wanneer je wil komen. Iedereen is welkom! www.facebook.com/events/216869168779931/

 

 

 

 

 

 

Kampen
De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats.

  • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli
  • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli
  • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli
  • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

 

 

Huur een Jin

 

 

Vriendelijke scoutsgroeten,

Arne, Femke, Milan en Sander