kriko-bea

algemeen bericht 15 mei 2018

Beste ouders, kids en scoutssympathisanten

Volgende zondag is het zo ver! Onze laatste vergadering staat voor de deur! Maar voor de zondag eindigen kunnen we de benen eens goed losgooien op muziek waar we allemaal nooit genoeg van krijgen! Iedereen is welkom om snel binnen te springen! Hieronder vindt u daarover meer informatie. Dit is dan ook het voorlaatste rommelpotbericht dat u dit jaar zal ontvangen. Het volgende rommelpotbericht zal u begin JUNI ontvangen met daarin alle informatie over de komende zomerkampen.

 

18 MEI VROEGER WAS ALLES BETER

Vanaf 20u is iedereen (jaja echt IEDEREEN, zelfs als je boven de 80 zit! 😉) welkom in de schakel , Withuisstraat 22, 3300 Tienen. Er zal muziek uit de 70, 80 en 90ties gedraaid worden. Verzoekjes voor op de dansvloer kan je op voorhand altijd mailen naar kalina.parthoens@hotmail.be

 

20 MEI LAATSTE VERGADERING (VIKING CUBE TOERNOEI)

We organiseren een familie-vikingkubb-toernooi voor zowel leden als ouders. We gaan op zoek naar de beste kubbploeg van Tienen en omstreken. Deelname is gratis. Tijdens het toernooi worden er drankjes aangeboden aan democratische prijzen. Een ploeg mag uit 3 t.e.m. 9 deelnemers bestaan. Het toernooi gaan door op het Rakkersveld van 14u tot 17u30.
Een ploeg inschrijven kan je door te mailen naar veronique.avermaete@krikobea.be gelieve hierbij het aantal volwassenen en kinderen in je ploeg en ook je ploegnaam te vermelden. Inschrijven voor 18 mei.
Leden van wie de ouders niet kunnen komen, kunnen meedoen in een ploegje met hun leiding en hoeven hiervoor niet in te schrijven.

 

KAMPEN

Elk jaar voorziet de leiding van elke tak de mogelijkheid om even thuis lang te komen voor eventuele vragen te beantwoorden of als jullie de leiding van die tak graag wat beter willen leren kennen voordat we jou kinderen mee op kamp meenemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar de leiding van de tak(ken) waarvan je graag hebt dat ze langskomen zodat jullie een datum en uur kunnen afspreken. Let er wel op dat een groot deel van de leiding binnenkort met de examens begint waardoor het in de maand juni moeilijk kan worden om langs te komen!

 

Joyvalle op kamp

Sinds 1 februari bestaat de mogelijkheid om flapjes van de melkbussen van Joyvalle te verzamelen. Per 10 flapjes kunnen wij hiervoor 1 melkbus krijgen. Drinkt u thuis Joyvalle? Dan zouden wij het super vinden als u deze flapjes aan ons kan bezorgen. Momenteel hebben we er al 40! Dit zijn 4 bussen melk. We hebben nog tot 31 mei om flapjes te verzamelen. Alvast bedankt.