kriko-bea

Algemeen bericht 14 mei 2019

De volledige rommelpot kan u ook hier lezen:
ttps://www.krikobea.be/forum/rp/190514/Rommelpot.pdf

Dag Kriko-Beanen,
Bedankt aan iedereen die is komen quizzen op de Rakkersveldquiz, het was een geslaagde avond. Volgende zondag 19 mei is het dan zo ver: onze laatste vergadering staat voor de deur! En op zaterdag 25 mei om 20u aan het Rakkersveld organiseren we voor alle oud-leiding, ouders en sympathisanten een eerste brainstormavond om al eens na te denken hoe we onze 100ste verjaardag gaan vieren.
Dit is de voorlaatste Rommelpot dat u dit scoutsjaar zal ontvangen. De volgende Rommelpot zal u begin juni ontvangen met daarin alle informatie over de komende zomerkampen. ☀☀☀
Laatste vergadering: Kubbtoernooi voor de hele familie Na een spetterende eerste editie zal ons Kubbtoernooi weer plaatsvinden! We organiseren deze laatste vergadering voor zowel leden als ouders op zondag 19 mei van 14u tot 17u30 op het Rakkersveld. Inschrijven is gratis, inclusief 1 gratis consumptie. Vorm een ploeg van 3 tot 9 deelnemers en schrijf je in door een mail te sturen naar fien.vandekerchove@krikobea.be met vermelding van je ploegnaam en van het aantal volwassenen en kinderen in je ploeg voor 17 mei. We voorzien ook een bar met drankjes aan democratische prijzen.

Leden van wie de ouders niet kunnen deelnemen, kunnen meedoen in een ploegje met hun leiding en hoeven hiervoor niet in te schrijven. 🌼

Brainstormavond Kriko-Bea 100 jaar Met als oprichtingsjaar 1921, zijn we dé oudste jeugdvereniging van Tienen en omstreken. We hebben als jeugdbeweging dus al een rijke geschiedenis met bijhorende sympathisantenbasis, bestaande uit circa 120 leden, 25 leiding, talrijke oud-leiding en ouders.
In haar huidige vorm ontstond onze scouts ongeveer 45 jaar geleden door de fusie van VVKS Kristus Koning en VVKM Beatrijs. Om al eens na te denken hoe we onze 100ste verjaardag gaan vieren, nodigen we alle oud-leiding, ouders en sympathisanten uit op een eerste brainstormavond op zaterdag 25 mei om 20u aan het Rakkersveld.

Leidingbezoek voor kamp Elk jaar voorziet de leiding van elke tak de mogelijkheid om even thuis lang te komen om eventuele vragen te beantwoorden of om de leiding van die tak graag wat beter willen leren kennen voordat ze jullie kinderen mee op kamp meenemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar de leiding van de tak(ken) waarvan je graag hebt dat ze langskomen zodat jullie een datum en uur kunnen afspreken. Hieronder de kampdata:

• Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli • Jonggiverkamp: 1 juli – 13 juli • Giverkamp: 12 juli – 24 juli

Huur een Jin

Vriendelijke scoutsgroeten,
Femke, Arne, Milan en Sander