kriko-bea

Algemeen bericht 1 april 2019

U kan de volledige rommelpot ook lezen op:
https://www.krikobea.be/forum/rp/190401/Rommelpot.pdf

Dag Kriko-Beanen,
Eerst en vooral bedankt om massaal te komen eten op onze restaurantdagen. Wij hopen dat jullie allemaal genoten hebben en bij deze willen wij graag iedereen die ons geholpen heeft met dit allemaal klaar te spelen nog eens extra bedanken. Binnenkort staat de paasvakantie voor de deur en dan gaan er wat vergaderingen wegvallen. Lees zeker de takberichten om volledig op de hoogte te blijven!

Aprilfest Op 6 april organiseren we weer een fuif, dan verandert ‘t Paenhuys in een heus festijn met braadworst. Voor hij/zij die graag Scouts Kriko-Bea steunt is dit de ideale gelegenheid om af te zakken naar ‘t Paenhuys, de gemaakte winst gaat regelrecht naar de werking van de groep, aankoop van materiaal en de kampen van Scouts Kriko-Bea Tienen. Voorverkooptickets kosten 3 euro!

Paaseitjes rapen op de scouts Op zondag 21 april is het Pasen. Er zal daarom geen gewone vergadering zijn, maar in de plaats gaan we paaseitjes rapen op het Rakkersveld. Alle leden en ouders zijn welkom tussen 14:00 en 15:00. Hopelijk heeft de paashaas ze niet te moeilijk verstopt…

Op zondag 7 april en zondag 14 april zal er geen vergadering zijn.

Stapweekend: « L’édition des 3 rivières » Een stap-evenement voor (oud-)leden en sympathisanten van Scouts en Gidsen Kriko-Bea Tienen. In 1996 werd naar aanleiding van het 75-jarig bestaan van Kriko-Bea het eerste stapweekend georganiseerd, nu gaan we voor de 13e editie.
Vrijdag 26 april vanaf 19u begint de pret, en 28 april is het weekend gedaan. Uiterste inschrijvingsdatum is 5 april 2019. Voor meer info: jan.maja@telenet.be of bert.bollens@gmail.com of stijn.vanherrewegen@telenet.be

Rakkersveld Quiz Op zaterdag 11 mei organiseren Kriko-Bea, Bergrakkers en Blits hun jaarlijkse quiz. Hiervoor zijn we nog op zoek naar mooie prijzen voor op de prijzentafel. Als je een mooie prijs kan aanbieden als sponsoring, of via je werk aan leuke gadgets kan geraken, mag je mailen naar quiz@krikobea.be. Ook kortings- of tegoedbonnen zijn welkom. De opbrengst van de quiz is ten voordele van de lokalen VZW Rakkersveld, om onderhoudswerken en energiekosten te betalen.
Inschrijvingen zijn natuurlijk ook altijd welkom! Het is 25 euro voor een ploegje van maximum 5 leden. Tafelronde wordt uitgedeeld om 20u stipt; eerste vraag om 20u15. Inschrijven via quiz@krikobea.be.

Brainstormavond Kriko-Bea 100 jaar Onze scouts ontstond in haar huidige vorm ongeveer 45 jaar geleden door de fusie van Kristus Koning en Beatrijs. Scouts Kristus Koning is rond 1921 opgericht en om al eens na te denken hoe we deze historische gebeurtenis in 2021 gaan vieren nodigen we alle oud-leiding, ouders en sympathisanten uit op een eerste brainstormavond op zaterdag 25 mei. Zet het alvast in jullie agenda, verdere details worden later meegedeeld.

Kampen De kampdatums zijn bekend. Iedereen kan nu beginnen aftellen naar de mooiste tijd van het jaar. De kapoenen en welpen gaan op dezelfde kampplaats op kamp, na elkaar. De jonggivers en givers delen ook een kampplaats. • Kapoenenkamp: 7 juli – 11 juli • Welpenkamp: 30 juni – 7 juli • Jonggiverkamp: 1 juli – 12 juli • Giverkamp: 11 juli – 24 juli

Huur een Jin

Vriendelijke scoutsgroeten,
Femke, Arne, Milan en Sander