kriko-bea

Algemeen bericht 01/5/2018

Beste ouders, kids en scoutssympathisanten

Het scoutsjaar zit er alweer bijna op! Deze week is het helaas geen scouts op zondag. De leiding gaat zelf op weekend! Maar geen nood! De scouts gaat nog door tot 20 mei! Op 20 mei organiseren we een Viking Cube toernooi waarbij de hele familie kan meedoen! Daarnaast organiseren we op 18 mei nog een “Vroeger was alles beter “fuif, hier kunnen jullie je als ouders nog 1 keertje jong voelen en de beentjes losgooien!

18 MEI OUDERENFUIF

Vanaf 20u is iedereen welkom in de schakel (Tienen). Er zal muziek uit de 70, 80 en 90ties gedraaid worden. Verzoekjes voor op de dansvloer kan je op voorhand altijd mailen naar kalina.parthoens@hotmail.be

20 MEI LAATSTE VERGADERING (VIKING CUBE TOERNOEI)

We organiseren een familie-vikingcube-toernooi voor zowel leden als ouders. We gaan op zoek naar de beste cubploeg van Tienen en omstreken. Deelname is gratis. Tijdens het toernooi worden er drankjes aangeboden aan democratische prijzen. Een ploeg mag uit 3 t.e.m. 9 deelnemers bestaan. Het toernooi gaan door op het Rakkersveld van 14u tot 17u30.
Een ploeg inschrijven kan je door te mailen naar veronique.avermaete@krikobea.be gelieve hierbij het aantal volwassenen en kinderen in je ploeg en ook je ploegnaam te vermelden. Inschrijven voor 18 mei.
Leden van wie de ouders niet kunnen komen, kunnen meedoen in een ploegje met hun leiding en hoeven hiervoor niet in te schrijven.

KAMPEN

Elk jaar voorziet de leiding van elke tak de mogelijkheid om even thuis lang te komen voor eventuele vragen te beantwoorden of als jullie de leiding van die tak graag wat beter willen leren kennen voordat we jou kinderen mee op kamp meenemen. Hiervoor kan je een mailtje sturen naar de leiding van de tak(ken) waarvan je graag hebt dat ze langskomen zodat jullie een datum en uur kunnen afspreken.

Joyvalle op kamp

Sinds 1 februari bestaat de mogelijkheid om flapjes van de melkbussen van Joyvalle te verzamelen. Per 10 flapjes kunnen wij hiervoor 1 melkbus krijgen. Drinkt u thuis Joyvalle? Dan zouden wij het super vinden als u deze flapjes aan ons kan bezorgen. Momenteel hebben we er al 40! Dit zijn 4 bussen melk. We hebben nog tot 31 mei om flapjes te verzamelen. Alvast bedankt.